keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Vuokatti ver 1.0

On tämä vaan mahtava paikka. Ihan ei ole hiihtobaanat tikissään, mut se ei johdu pelkästään latujen hoidosta. Pehmeää pakkastuppuralunta on vaan niin paljon, että pehmoiset on ladut. Maanantain ja tiistain hiihdot oli melko raskaat. :)
Eilen oli oikea pitkän kaavan kautta päivä. Aamupäivällä 1h30min raskaimmasta rasainta sivakointia. Keskisyke 160, maxit kävi lähes 190:ssä. Latupohja oli niin pehmeä, että meni pelkäksi käsillä työntelyksi. Hitusen kiukkuisena kämpille, lenkkarit koipiin ja suoraan kevyt reilu puolen tunnin juoksu. Sit sapuskat naamariin ja vertikaaliasentoon hop.
Parin tunnin päästä velipoika saapui mestoille meitä viihdyttelemään ja oli siis pakko ruho pystyyn nostaa. Porukalla siirtymä salille jossa tunti kuntopiiriä enempi keskivartalolle ja muutamat kovemmat sarjat koikkeleille. Siitä suoraan uiman kevyttä palauttavaa, eli tarkoittaa ~puoli tuntia ja 1,5km.

Kevyt pulikointi kivasti "aukoi" kroppaa, joka finaalirelaksoitiin parilla avantouinnilla, poreilla sekä hierovilla vesisuihkuilla.
Päivän saldo siis 3h30min aika monipuolista treeniä. Iltapalan jälkeen ukko valmista kauraa siirtymään taasen tuohon niin mahtavan mainioon vertikaaliasentoon.

Maanataina kävin sivakoimassa Heikkilään ja takas ~20km. Vuokatin vaaran nousut iski samointein päin pläsiä. Laajiksen kipuamiset on ihan näkkäriä. Niitä varmaan taas kipuaa ihan naama näkkärillä kun muistelee näitä.

Alku hyvä 10, jatko yritetään pitää samanmoisena. Tänään on tosin kepoisemi päivä, eli suunnitelmissa trainerilla kevyttä poljentoa, päälle kevyttä juoksua + kevyttä kuntopiiriä. Mut mennään silti pitkän kaavan kautta.

Jepulista jeejee ja heippatirallaa

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...