perjantai 21. tammikuuta 2011

Puolikas Vuokattihiihto

Tänään lähdin lenkille ajatuksena: "katsellaan miten luistaa ja miten lähtee homma käyntiin". Luisto oli ihan ok ja ei ukkelikaan mitenkään yliväsyneeksi itseään tuntenut. Matkalla Katinkullasta Urheiluopistolle herättelin ajatusta kääntyä vaarankiertolenkille ja näin sitten teinkin. Hyvin kulki vaikkakin hiihto ihan latukoneen perässä tarkoitti sitä, et luisto lopahti paikoitellen jopa ihan onnettomaksi.
Vuokattihiihdossahan tämä vaarankierto heitetään kaksi kertaa ja lisäksi urheiluopiston lähimaastossa yksi lisä lenkura.
Vaikka pohjalla on melkoinen rasituskertymä ja luistokaan ei ollut hääppöinen, niin tuo rapiat kolmekymppiä meni yllättävän helposti. Mahd. hissukseen etenin tietty.
Hyvällä luistolla saa tuosta kierroksesta pois varmaan viis minsaa ja hyvin levänneenä sekä kisabuustauksen ansiosta varmaan toiset viisi-kymmenen minsaa.
Ajatus tuohon Vuokattihiihtoon osallistumisesta sai suurta vahvistusta. :) Aikatavoitteenkin voi asettaa. Jos keli on hyvä niin neljää tuntia lähden alittamaan.

Alla lenkki kartalla ja sykekäpytin:

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...