maanantai 31. tammikuuta 2011

Toipilasviikko elikkäs 4/2011

Keskiviikkoon asti jaksoin potea flunssaa kiltisti, sit ei mahtanut enää mitään. Torstai-iltana ihan kepoisasti kävin polkemassa uudella sykkelillä autotallissa samalla säätäen ja kääntäen. Perjantaina uusinta. Vielä on testailemista ja puljaamista ajoasennon kanssa rutkasti. Tuossa on "oletuksena" kaveri aika edessä keskiöön nähden ja hieman otti polviin ekat testiajot. Hilautan seuraavaksi jakkaraa rutkasti taakse ja lähdetään sieltä säätämään ohjaamoa ja tuomaan sitä satulaa sit edespäin, jos tarttee.
Lauantaina hiihtoo 13kilsaa ja sunnuntaina 15kilsaa. Sunnuntain lenkillä havainnoin aivan suhteettoma korkeita sykelukemia vauhtiin nähden (luisto oli hyvä). Myöskään alamäissä ei palautunut juuri lainkaan. Johtopäätös: köhästä ei olla vielä täysin palauduttu. Siispä lepoa vielä pari päivää. Huomenissa suunnistan vielä hierojalle joka muljuttaa lihaksistoa kuosiin.

Selkäkipuilu näyttäisi olevan taakse jäänyttä elämää. Helpolla pääsee kun välittömästi reagoi. Mut pitää olla erityisen varovainen nyt suraavat viikot.

Jee!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...