maanantai 23. tammikuuta 2012

Pahin ohi

Taisin kuin taisinkin selvitä pahimpien kipujen yli. :) Eilen oli todella tuskaista ajoittain, tänään on ollut jo muutamia hetkiä ihan siedettävää. Kova hinku olisi päästä keventämään lääkitystä ja varmaan huomisesta lähtien alan asteittain pidentämään sykliä. Vatsa alkaa jo nimittäin hieman ilmoitella mielipidettään tästä ihan älyttömästä droppaamisesta. Mut kyllä sitäkin on tullut pohdittua, että millaista tämä olisi ilman mitään kivun hoitoa, huh huh.

Nyt joudun kuutisen viikkoa kantamaan kättä kantositeessä. Viitisen kertaa päivässä selälläni teen muutamia liikkeitä käsivarrella, sormia saa puristella ja rannetta pyöritellä niin paljon kun vain viitsii. kylmää olen antanut käytännössä kokoajan nämä ensimmäiset päivät. Muuten pitää käsivarren olla liimattuna kehoon 24/7.Kyllä tämä olkapää tulee jäätymään aika jäätäväksi.Yök.
Parin viikon päästä on eka käynti fyssarilla, suunitellaan aikataulut ja varmaan saan jo jotain aktiivista tekemistä läksyksi.
Saikkua napsahti kokonaisuudessaa maaliskuun loppuun saakka. Extrana löytyny kolmannen asteen SLAP-vaurio ja sen korjaus taitaa olla syy pitkään telakalla oloon. Muuten olisin kaiketi päässyt vähemmällä.
Näillä mennään.
Kolme reikää ja hieno uusi tatuointi. :)

3 kommenttia:

Lilleri kirjoitti...

Siitä se lähtee. Kuntoutus on kyllä kaiken a ja o eli kannattaa tehdä kaikki mitä käsketään, jos vaan pystyy. Ja eikun paranemisiin!

Sami Kokko kirjoitti...

Juu, on kyllä tarkoitus noudattaa ohjeita orjallisesti. Tiedän kyllä entuudestaan, että jossain vaiheessa viikkojen päästä alkaa lamaantumisvaihe, jolloin on tahdonvoima koetuksella. :)
Onneksi on netti pullollaan hyviä motivointivideoita. Tässä yksi parhaista: http://youtu.be/jv2aI46F07M

Hartsa kirjoitti...

Kuusi viikkoa on kyllä pitkä aika kantositeessä, itse kärvistelin neljä viikkoa ja se oli aika tuskaa.
Toivottavasti ei tosiaan jäädy pahasti olkapääsi... eikun intoa jumppailuun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...