maanantai 17. toukokuuta 2010

Viikko 19

Ei oo nyt tarkkaa statistiikkaa viikon temuiluista tähän hätään, mut eipä niitä kai kovin moni jaksa lueskellakaan. :) Noh, jatkossa laitan silti.
Eilen sunnuntain ja viikon viimeisen päivän kunniaksi aloitin tämän kauden hissipyöräilykauden. Kova yritys oli saada ihan dh rakkine alle mutta ei ollut elämä niin yksinkertaista. Eipä hätiä mitiä. Noukin tallista Metan mukaan ja kävin hissienskailemassa, eli suomeksi: hissillä Laajavuoren päälle ja sieltä erilaisilla polkukombinaatioilla alas. Joka pätkän tulin alas kuitenkin niin että matkalle sain poljettavaakin, ei siis pelkkää alamäkeä. Oli alussa hieman kuumottavaa kun kuitenkin joutui aina ylhäältä lähtiessä dh-baanoilla aloittelemaan, 5" joustava pyörä, pelkät polvisyndit ja kevyt leukasuojaton kypärä päässä. Aika nopeesti sitä sai jonkinlaisen tatsin päälle ja välillä hyppyrimäen puoleisilla radoilla oli jo ihan kunnon menoa. Tein sillein että laitoin kellon päälle ylhäällä ja pois päältä alhalla. Tunnin verran sain tehokasta ajoa, loput oli hississä käkkimistä ja kavereiden kanssa jutustelua. Jos oikein muistan niin kilsoja ajaen tuli joku 15km ja hississä 3km. Illalla kävin sit vielä vajaan 10km juoksulenkillä.
Viikko oli aika tapahtumarikas ja vaikka omat treenit jäi määrällisesti suhteellisen vähiin niin kokonaisrasitus oli kohdallaan. Keskiviikon tehofillari harjoitus veti mehuja ukosta ja lauantaina oli myös aika suhteellisen raskas uintirimpuilu.
Tänään on lepopäivä, huomenna jatketaan harjoituksia. Sellaisella kaavalla, jee!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...