keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Voimankäyttökoulutusta, uintia ja mäkivetoja.

Tiistaiaamuna aamu-uintitreenin jälkeen hyppäsin työkollegoiden kanssa pikkubussiin ja matkasimme Mikkeliin voimankäyttö-itsepuolustuskurssille. Mikkelissä oli vastassa TaeKwondon viiden danin mustanvyön mestari. Huisa tyyppi! Mahtava ulosanti, hyvä opetustatsi, erittäin suuren elämänkokemuksen omaava huippuhemmo.
Kurssilla opeteltiin kaikenlaisia konsteja häiriökäyttäytyjien taltuttamiseen ääritilanteissa. Pitkä päivä erillaisia treenejä, otteita, puristuksia tms. Illallisen jälkeen olinkin ihan valmista kauraa nukkumaan.
Ke-aamulla kävin uimassa Mikkelin naisvuoren uimahallissa. 25m allas on aika nihkeä kun on 50m altaaseen Jyväskylässä tottunut. Siitä aamupalalle ja takaisin mestarin oppiin kertaamaan edellisen päivän juttuja.
Mustelmia kehosta löytyy ja paljon "uusia" lihaksia. :) Vaikka kohtuullisesti tulee temuttua kaikenlaista fyysistä, sai tatamilla venkoilu aikaan uudenlaista lihasärsytystä, vähän on siis paikat jumissa. Täyden kympin reissu.

Kolmelta oltiin takaisin Jyväskylässä ja kuudelta olin jo fillarin päällä matkalla Ronsuntaipaleentietä kohti Roninmäen mastoa. Maston takana mäessä mäkivetotreeni = 10*mäki ylös 70-80 kadenssilla. Huhhuh! Kovin pyöräharjoitus mitä oon koskaan tähän mennessä tehnyt. Sykkeet kohos ja reisistä katosi voimat jo viiden mäen jälkeen. Olin melkein varma ettei kymmenen vetoa onnistu mut tsadaa, voittajana kotiin.
Pitäsi kuulemma kerta viikkoon joku vastaavanlainen voimapyörätreeni rimpuilla. Näin siis tullaan tekemään, eli treeniohjelma uudelleen syyniin ja muutoksia siihen rustaamaan.
Huomenna katsastetaan fiilikset ja mennään sen mukaan. Voisin olettaa että kroppa vaatii välipäivää, mutta eipä nyt lupailla mitään. Jee, elämä on mahtavaa!

PS. Selkä on todella paljon parempi. Ilmeisesti tatamikaatuilu niksautteli fasettilukot auki. :D

Gps trackki vetotreenistä:

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...