sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Viikon 40 treenit ja ajatuksia niistä...ja muustakin.

Ma: Maantipyöräily, 1h46min, 44km, PK90% + VK10%
Ti: Maantiepyöräily, 1h38min, 43km, PK
Ke: Maantiepyöräily, 1h28min, 35km PK
La: Yhdistelmäharjoitus uimahallilla: 25min kuntopyörällä, 30min soutulaitteella ja lopuksi 20min uintihommaa.
Su: Maantiepyöräily, 1h40min, 43km, PK
Yht:7h47min, maantiekilometrejä: 165km

Maanantain lenkillä tuli vettä kahteen otteeseen kuin aisaa, oli pitkissä alamäissä melko vilpoiset tunnelmat kun ajoviima kylmenti aivan litimärät vaatteet. Eipä kuitenkaan juurikaan menoa haitannut, oli aivan mahtavaa!

Keskiviikkona huomasi selvästi talven tulon. Hiukkasen liian pienellä vaatevarustuksella liikenteessä ja meinasi hieman paleltaa Varsinkin kun lenkin teemana oli hidasta pk-treeniä.
Varpaat ja polvet varsinkin tuntuivat ottavan kylmän toisissaan. Pitänee sijoittaa kunnon talvipopoihin ja polvien lämmittimiin. Täytyypä samalla aloittaa tilastoimaan lämpötiloja ja tarvittavaa vaatemäärää, ei tarvitse sitten arpoa laittaako sen yhden kalsarikerroksen lisää vaiko ei. Parempi se on kuitenkin hieman liian kuuma kuin että paikat jäätyy, vai?

Lauantain uimahalli reissu oli aikas mukava, vaikka soutulaitteella kihnuttaminen ei ehkä ihan parasta tekemistä olekaan. Taidan kuitenkin ottaa tuollaisen trion, ehkä quatron(mukaan jotain voimaluhommaa) ihan tavaksi silloin tällöin. Onhan se triatlon haave elämässä edelleen. Kun ei juosta voi, niin uinnin jos ottaisi jotenkin haltuun. Rintaa pystyy päpiköimään ihan loputtomiin, vapaan kanssa on opeteltavaa. Onhan se niin, että "kroolamalla" vauhti on jotain ihan muuta. 

Tilasin muuten saksan bike24:stä "Elite Crono Mag Elastogel Cycletrainer 2009" harjoitusvastuksen.
Hintahalvennus oli melkoinen. 190ekee kotiin kuljetettuna. Sama väkästin maksaa suomessa 350Euroa. Hurraa Saksan maa! Voipi syksyn tuiskeissa, talven viimoissa ja kevään kurakeleissä tehdä "siistissä" sisätilassa(autotalli) fillari treenejä. Jos sitä talvella hiihdon ohella malttaisi kerran viikossa poljeskella ne pk-treenit.

PS. Työt (varsinkin ylimääräiset) haittaa urheilua!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...