sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Viikon 41 treenit

Ma: Lepo
Ti: Maantiepyöräily, 2h32min, 64km, PK85% + VK15%
Ke: Harjoitusvastus, 45min, PK
To: Maantiepyöräily, 2h8min, 55km, PK85% + VK15%
Pe: Yhdistelmäharjoitus uimahallilla, 30min kuntopyörällä, 30min soutulaitteella ja lopuksi  20min uintihommaa.
La: Dh
Su: Maantiepyöräily, 1h25min, 35km, PK80% + VK20%
Yht:8h50min, maantiekilometrejä 154km + alamäkihommat

En laske alamäki treenejä aikoihin mukaan jos ajo ei ole intensiivistä "täysillä kokoajan harjoitusta". Tällaisiin otan sitten mittarin mukaan.

Lenkit on kulkenu niin hyvin, että oikein ihmetyttää. Ennen auringon laskua pitää tähän aikaan vuodesta kyllä olla jo kotona, kylmyys iskee heti kun aurinko painuu puiden tasalle. Toivottavasti sysky etenee tähän malliin mahd. pitkään, saisi nauttia mahtavista lenkeistä pitkään.

Lauantaina oli sitten meikäläisen viimeiset hissipyöräilyt Laajavuoressa tältä kesää. Sunnuntaina virallinen viimeinen päivä, ei vaan hontsita. Voipi olla että dh pyörä vaipuu siis talvilevolle. Kalpalinna kaiketi on auki kunnes lumet tulee, sinne siis? Ehkä kiinnostaa, ehkä ei? Hiukka haikea olo vaikka motivaatio alamäkihommiin on ollut täysin kateissa koko syksyn. Lauantainakaan ei kovin montaa tuntia huvittanut ajaa, osasyynä toimi kyllä paska keli. Rullasi tosi nihkeesti, mutaa, jäätä ja oli kamalan kylmä. Laajavuoren kausi päättyi Nasse naitrait tapahtumaan joka ainakin lauantaina keräsi mahtavan määrän alamäkipyöräilijöitä rinteille. Välillä pyöri molemmat hissit, kun jonoa rupesi ilmaantumaan.

Suomen vuodenajat on kyllä oikeastaan mahtava juttu, johonkin kun vähän puutuu ja kyllästyy niin pääsee het aloittamaan jo uutta...
nastaa!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...