lauantai 17. huhtikuuta 2010

Loma lusittu, yhyy. Mut sit...

Niin meni loma kuin siivillä ja päivä on töissäkin jo oltu. Etelässä oli lämmintä ja aikastalailla mukavaa.
Lomailun tiimellyksessä kävin ainoastaan juoksemassa (4 kertaa). Uintihommat tyssäsivät paikallisen uimalaitoksen aikatauluihin. Meressä koetin kyllä käydä pulikoimassa, mutta oli merenkäynti sen verran voimallista että eihän siitä oikein mitään tullut. Tulipahan tiedostettua erittäin hyvin, että muun tekniikan opiskelun lisäksi on aivan pakko opetella hengittämään myös siltä ns."huonommalta" puolilta, jos siis meinaa avovedessä uiskennella. Muutaman kerran kun vetäisi merivettä suuhun oikein huolella niin huh.

Eilen kävin ekalla maantielenkillä. Oli mahtavaa. Sellaisen vajaan puolitoista tuntia ja 35km sotkin, koko matkan pienellä limpulla, pienillä välityksillä ja mahd. isolla kadenssilla. Pyöräilyn jälkeen vielä 20min juoksua ja jalat olikin melko väsyneet. Oikea maantiepyöräily on jokseenkin erillaista kuin autotallissa trainerilla vetely, siis aika huomattavan paljon mukavempaa :). Samalla tuli testattua aerotankoja ja ISM:n Idamo satulaa ihan livenä. Jahka saa ajoasennon säädettyä niin voela. Satula on tosi hyvä ja tankojenkin päällä makoilu antoi käsille kivaa lepuutusta. Hyöty aerotangoistahan siis saavutetaan ihan oikeasti pitkillä lenkeillä ja uinnin jälkeisellä pyöräilyllä jolloin kädet on valmiiksi makaroonia.
Onneksi oli järkeä päässä enkä päästellyt mitenkään erikoisen kovaa. Tänään nimittäin aamulla uintitreeneissä huomasi, et jaloilla on edellisenä päivänä tehty jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Olin muutenkin ihan kammo väsynyt ja olo todella vetämätön. Sit treeneissä tehtiin vielä verkkojen ja tekniikkaosioiden jälkeen pääsarjana sellainen minulle aika raskas sarja 4 X 200m/15s + 100 kovaa/30s. Mulla veny palautukset loppupäästä kun jalkojen lihakset rupes kramppailee edestä ja takaa. Jos oli rankkaa niin jäi hyvä fiiliskin kun uinti rupee kerta kerran jälkeen sujumaan paremmin. Otan tästä eteenpäin viikkkoon 2-4 x uintia ja lisää salia kans, et sais uintilihaksiin jerkkua ja muutenkin uintia vietyä eteenpäin oikein kunnolla.

Et sellasta. Laitanpa tuohon loppuun parit fotot lomareissulta.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...